top of page
Teambuilding

2. Program de aventură la înălţime 

Activitate de escalada in copaci, trei trasee de dificultate medie spre avansat (inclusiv tiroliana), presupune efort sustinut, adrenalina, depasirea limitelor. Activitatea se desfaşsara in cadrul parcului nostru.

Activ Parc este partenerul companiilor care doresc sa işi consolideze echipele printr-o abordare activa in natura prin exercitii care presupun creativitate, comunicare prin joc, competitie in aer liber, distractie şi invatare activa.

 

Pentru ca suntem o echipa de oameni creativi şi pentru ca avem la dispozitie un parc de 4 hectare, putem desfaşura toate activitatile “in – house’’. Tinta noastra este sa satisfacem particularitatile nevoilor fiecarui client in parte, astfel va propunem o varietate de programe din care putem alege impreuna ce este mai potrivit pentru echipa dumneavoastra.

1. Program competitiv - creativ

Activitati si jocuri de grup care provoca comunicarea, spiritul competitiv si creativitatea. Presupune efort moderat, dificultate minim spre medie, fiind compus din activităti distractive de teambuilding printre care: pasii uriasului, diverse jocuri de construit in echipa, reteaua electrica, tir cu arcul, stafeta etc. Cu siguranta  vom surprinde cu aceste activitati, care pentru un grup optim de 20 de persoane ar dura aproximativ 4 ore.

3. Program de aventura combat paintball

Activitatea se desfăşoară în terenul de paintball din cadrul parcului nostru. Pentru un joc optim, în teren intră zece persoane pentru un joc.

Activitatea presupune efort susţinut, iar jocul în echipă, încrederea în sine, dexteritatea, capacitatea de a lua decizii sub presiune, sunt doar câteva dintre abilităţile pe care le putem dezvolta în cadrul echipei dumneavoastră.

4. Program de foc de tabara si activitati recreative

 

Programul presupune activitati de destindere in cadrul cinei la foc de tabara. Animatorii nostri va vor propune o serie de provocari inedite. Echipa dumneavoastra va ramine cu amintiri frumoase si marturii ale unei zile memorabile. Suplimentar programul poate fi extins cu activitatea de lansare de lampioane.

bottom of page