top of page
Tabere

Tabere de zi 

Tabere de primăvară- vară
cu cazare

Școala Altfel

Brosura pentru organizatori de tabere/excursii

La Activ Parc, taberele  sunt sunt opțiunea ideală pentru a satisface nevoia de socializare și de joacă în siguranță a copiilor. pe timpul vacantelor. Programul de zi, este desfășurat exclusiv în natură, având scopul de a oferi un activități integrate de explorare a naturii și dezvoltare personală. Activ Parc este o locație izolată, întins pe o suprafață de 4 hectare, fiind înconjurat de o natură neexploatată,  fapt ce asigură un mediu perfect pentru desfășurarea activităților outdoor și reconectarea copiilor cu natura. Printre activitățile sportiv-recreative din tabară enumeram escaladă în copaci, paintball, drumeții în pădurea Almas, atelier de orientare și curiozităti despre ecosistemul din zonă, lecție de supraviețuire în natură, jocuri si activitați de echipă,  nu în ultimul rând jocuri de dezvoltare personală și consolidare a valorilor, activitați de dezvoltare a cunoștințelor și a abilitaților practice.
 

 

Scoala Altfel
82670960-4278-4515-B0F8-3198A1B49251.PNG
  ACTIVITĂȚI ÎN ȘCOALA ALTFEL
 *ESCALADĂ ÎN COPACI ȘI TIROLIANĂ
*LECȚIE DE SUPRAVIETUIRE ÎN NATURĂ
*EXPLORATORI ÎN NATURA-JURNALUL MICULUI BIOLOG
*EXPERIMENTE FANTASTICE CU SUBSTANTE MAGICE
*MINI OLIMPICS
*TIR CU ARCUL, REPLICA AIRSOFT SAU PAiNTBALL
*PAINTBALL IN ECHIPA vârsta 12+

Alegeți activitățile pe care le doriți adăugăm un prânz delicioas și aveți programul excursiei gata la doar un telefon distanță. 0754 542 644
 

Pentru programele educaționale

Săptămâna verde sau Școala Altfel, Activ Parc este locul ideal, oferim activităti recreativ educative în aer liber sub supravegherea monitorilor nostri, trasee de escaladă și tiroliană, multiple activități recreativ educative, prânz de origine controlată, într-un cuvânt o experiență demna pentru un program educativ nonformal.

Devine din ce în ce mai cunoscut fenomenul de 'forest school', în care pe lângă curicullum educațional, se pune accent pe locul desfășurării orelor și anume natura, acolo unde copii se oxigenează permanent, experimentează ceea ce învață, dar mai ales devin curioși. 

 

Având o experiență de peste 10 ani în activități pentru copii suntem bucuroși sa va fim parteneri in cadrul programelor școlare!

Tabara de zi
E022074E-FFB5-4F09-9747-125CD15ED619.PNG

Programul taberelor de zi cu transport inclus din Piatra Neamț pentru vara anului 2024 este încă în lucru.

Tabere de vară 2021

Tabere de vară cu cazare 2024

Oferta de tabăra se adresează organizatorilor de tabere,  pentru grupuri de minimum 30 de participanți. Asfel ne adresam cadrelor didactice, cluburilor sportive sau cluburilor de elevi, centrelor de educație și agențiilor de turism , răspundem la solicitări și rezervări la adresa activ.parc@gmail.com sau telefonic la 0754 542 644. 

brosura tabere pachete.PNG
bottom of page