Tabere de zi 2021

Tabere de primăvară- vară

2021

Școala Altfel

Descarca brosura pentru organizatori de tabere/excursii

În contextul Covid -19 aici găsiti detalii despre măsurile stricte de prevenție asigurate în cadrul programelor de zi.
La Activ Parc, taberele de zi sunt perfecte pentru a satisface nevoia de socializare și de joacă în siguranță a copiilor. Programul de zi, este desfășurat exclusiv în natură, având scopul de a oferi un activități integrate de explorare a naturii și dezvoltare personală. Activ Parc este o locație izolată, întins pe o suprafață de 4 hectare, fiind înconjurat de o natură neexploatată,  fapt ce asigură un mediu perfect pentru desfășurarea activităților outdoor și reconectarea copiilor cu natura. Printre activitățile sportiv-recreative din tabară enumeram escaladă în copaci, paintball, drumeții în pădurea Almas, atelier de orientare și curiozităti despre ecosistemul din zonă, lecție de supraviețuire în natură, jocuri si activitați de echipă,  nu în ultimul rând jocuri de dezvoltare personală și consolidare a valorilor, activitați de dezvoltare a cunoștințelor și a abilitaților practice.
 

 

 
82670960-4278-4515-B0F8-3198A1B49251.PNG

Suntem vaccinați!

Unknown_edited.png

Suntem responsabili!

După un an de pauză, an în care ne-ați lipsit, relansăm programul pentru Școala Altfel la Activ Parc- locul acelei revederi, atât de mult dorite de către toti colegii și prietenii de la școală.

Oferim tot ceea ce este necesar unui astfel de program, activităti recreativ educative în aer liber sub supravegherea monitorilor nostri, trasee de escaladă și tiroliană, prânz de origine controlată.

Programele noastre se desfășoară în aer liber sau în foișor, asigurând astfel o distanțare și permanenta aerisire a spațiului.

Locația este dotată cu dezinfectanți, personalul poartă măști, suntem deosebit de preocupați de respectarea tuturor regulilor de minimizare a riscului de infectare cu COVID19

Vă așteptăm cu drag!

 

Tabere de vară 2021 cu program de zi

21-25 iunie Micul Picasso 

12-15 iulie Batman versus Joker

19-23 iulie Micii Cercetași

2-6 august Harry Potter

9-13 august Copilăria de altă dată

16-20 august Micul Picasso

Tarif săptămânal 570lei/participant. 

Înscrieri la telefon 0754 542 644

Suntem vaccinați!

Unknown_edited.png

Suntem responsabili!

16832112_1200482023404048_75879895635053

Devine din ce în ce mai cunoscut fenomenul de 'forest school', ]n care pe lângă curicullum educațional, se pune urmare accent pe locul desfășurării orelor și anume natura, acolo unde copii se oxigenează permanent, experimentează ceea ce învață, dar mai ales devin curioși.

Astfel Ala Activ Parc în fiecare an au fost organizate tabere de zi, integrând principiile și beneficiile conceptului de Forest school în programe de zi cu durata de 5 zile.

 

 Impreuna cu parteneri dedicati educatiei copiilor dumneavoastra va propunem, și în acest an programe de tabere de zi  cu transport si mese sănătoase incluse, dar si tabere de vara cu cazare.

 

În anul care a trecut am reușit să nu avem cazuri de infectare COVID19 în niciuna din taberele organizate la Activ Parc, multumim pe aceasta cale parinților responsabili și echipelor noastre care au înteles și au implementat cu strictețe toate măsurile impuse.

 La Activ Parc limităm numărul de locuri pe fiecare program în parte, atat pentru respectarea regulilor de minimizare a riscului de infectare, cât și pentru o atmosferă plăcută pentru toti participanții. 

 

Tabere de vară cu cazare

28 iunie-03 iulie 2021 Avengers Ultimate Games

26-31 iulie Lumea e o scenă ( teatru și film)

Detalii, program și înscrieri la telefon

0754 542 644

Suntem vaccinați!

Unknown_edited.png

Suntem responsabili!

activitati-tabara-de-teatru-si-engleza.j

Tariful include:

 • 7 nopti cazare in camera cu 2 – 4 paturi

 • pensiune completa

 • program „English Through Theatre” cu workshop-uri de teatru

 • vizite si drumetii in zona

 • 1 excursie ( Piatra Neamt sau Cetatea Neamtului)

 • certificat de participare

 • spectacol final

 • supraveghere permanenta

 • coordonatori specializati

 • seri tematice

 • acces internet in spatiile comune

 • acces pe toată suprafață  publica a parcului pentru activități în aer liber

Tabără de teatru în limba engleză

01-08 August 2021 pentru copiii cu vârsta de minim 12 ani

 

Tabara de Engleza si Teatru reprezintă o experiență unica pentru copiii și adolescenții interesați de dezvoltarea personală prin Engleza și Arta teatrală! prin concept și atelierele oferite, tabăra este o ocazie unica de a interacționa cu 2 profesioniști, vorbitori nativi ai limbii engleze, lucru vă poate deschide ferestre nebănuite. 

tabara-teatru2-300x300.jpg
IMG_4075-300x300.jpg
tabara-de-arta-300x300.jpg
workshop-tabara-teatru-300x300.jpg