Tabere de vară

Tabără de primăvară

Școala Altfel

Pentru organizatori de tabere/excursii

16-22 Iunie, 23-29 Iunie
afis tabta a3.jpg

 

Taberele de vară sunt împărtite pe criterii de vârstă,  având scopul de a oferi un program integrat de aventură în natură si dezvoltare personală. Activ Parc este desfasurat pe o suprafata de 4 hectare, fiind inconjurat de o natura salbatică neatinsa de dezvoltarea urbana., fapt ce asigura un mediu perfect pentru desfăsurarea activitatilor outdoor si reconectarea copiilor cu miracolul naturii. Printre activitatile sportive din tabara enumeram escalada în copaci, paintball, drumeții în pădurea Almas, atelier de orientare si curiozitati despre ecosistemul din zona, lecție de supraviețuire în natură, jocuri si activitati de echipa, vizita la stâna de oi și nu în ultimul rând activități creative și distractive.

      

Activ Parc, Negresti, Neamț
  6-8 ani  în perioada 16-22 Iunie
  8-13 ani în perioada 23-29 Iunie
 
16-22 Iunie, 23-29 Iunie
tabara de Paste a4 .jpg

 

Tabara de primăvară este dedicată copiilor cu vârsta între 6-12  ani și are scopul de a oferi un program interactiv de activități creative pe tema tradițiilor de Paste și dezvoltare personală. Activ Parc este locul ideal pentru activități în natură, cu o suprafata de 4 hectare, fiind la 15 km de cea mai apropiata dezvoltarea urbana., fapt ce asigură un mediu sănătos și prielnic pentru observarea plantelor, mai ales primavara.  Printre activitatile sportive din tabara enumeram paintball și concurs de camuflaj, drumeții în pădurea Almas, atelier de orientare si curiozitati despre ecosistemul din zona, lecție de supraviețuire în natură, jocuri si activitati de echipa, precum si o excursie tematica de Paste în Bucovina.

      

Activ Parc, Negresti, Neamț
  6-13 ani in perioada 20-25 Aprilie
 

20-25 Aprilie

 
scoala altfel.jpg

Cu ocazia Scolii Altfel vă oferim un ghid complet de planificare pentru grădinițe, școli și licee, cu exemple de activități extrașcolare și extracurriculare, ateliere de creație si educație, activități distractiv-recreative și cu adevărat altfel!

Săptămâna Școala Altfel 2019 este al șaselea an în care Ministerul Educației susține educația alternativă prin activități informale pentru copii prin “Programul Școala Altfel 2019 – Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Profesorii și învățătorii sunt elemente cheie în acest program, cei care stabilesc programul activităților, pe baza propunerilor venite din partea părinților și elevilor. Este important ca activitățile alese să aibă, pe lângă partea educativă, și o parte distractivă, informală. de aceea Activ Parc este locul ideal pentru activități Altfel.

 • vânătoare de comori - 4-8 ani, aproximativ  2 ore pentru minim 15 copii

 • vânătoare de indicii - 7-8 ani, aproximativ 1 ora pentru minim 15 copii

 • atelier de lucru în lut - 4-12 ani, aproximativ 2 ore pentru minim 15 copii

 • atelier micii patiseri-  4-12 ani, aproximativ 2 ore pentru minim 15 copii

 • paintball în echipa 14-18 ani, aproximativ 2 ore pentru minim 15 copii

 • paintball la ținta 8-14 ani, aproximativ o ora pentru minim 15 copii

 • tir cu arcul 8-18 ani aproximativ o ora pentru minim 15 copii

 • lectie de supraviețuire - 8-14 ani, 3 ore pentru minim 15 copii

 • escaladă în copaci 4-18 ani, 2-3 ore pentru minim 15 copii

 • traseu cu obstacole stafeta 4 -6 ani, pentru minim 15 copii

 • jocuri de echipa - 6-12 ani, 2 ore pentru minim 15 copii

Pentru o excursie de o zi, recomndăm alegerea a cel putin doua activități si servirea mesei de prânz la Activ Parc, pentru o excursie de o zi, oferim și cazare pentru cei care doresc sa înopteze.

 

Ce documente sunt necesare pentru Școala Altfel?

Pentru desfășurarea activităților în perioada Școala Altfel, vei avea nevoie de următoarele documente:

© Copyright 2013 Activ Parc - aventură în natură

 Sat Negresti 661, Comuna Negrești, judeţul Neamţ
​www.activparc.ro
activ.parc@gmail.com​​
Telefon:  0754 542 644;