top of page
Tabere

Tabere de zi 

Tabere de primăvară- vară
cu cazare

Școala Altfel

Brosura pentru organizatori de tabere/excursii

La Activ Parc, taberele de zi sunt sunt opțiunea ideală pentru a satisface nevoia de socializare și de joacă în siguranță a copiilor. pe timpul vacantelor. Programul de zi, este desfășurat exclusiv în natură, având scopul de a oferi un activități integrate de explorare a naturii și dezvoltare personală. Activ Parc este o locație izolată, întins pe o suprafață de 4 hectare, fiind înconjurat de o natură neexploatată,  fapt ce asigură un mediu perfect pentru desfășurarea activităților outdoor și reconectarea copiilor cu natura. Printre activitățile sportiv-recreative din tabară enumeram escaladă în copaci, paintball, drumeții în pădurea Almas, atelier de orientare și curiozităti despre ecosistemul din zonă, lecție de supraviețuire în natură, jocuri si activitați de echipă,  nu în ultimul rând jocuri de dezvoltare personală și consolidare a valorilor, activitați de dezvoltare a cunoștințelor și a abilitaților practice.
 

 

Scoala Altfel
82670960-4278-4515-B0F8-3198A1B49251.PNG
  ACTIVITĂȚI ÎN ȘCOALA ALTFEL
 *ESCALADĂ ÎN COPACI ȘI TIROLIANĂ
*LECȚIE DE SUPRAVIETUIRE ÎN NATURĂ
*EXPLORATORI ÎN NATURA-JURNALUL MICULUI BIOLOG
*EXPERIMENTE FANTASTICE CU SUBSTANTE MAGICE
*MINI OLIMPICS
*TIR CU ARCUL, REPLICA AIRSOFT SAU PIANTBALL

1 ACTIVITATE LA ALEGERE + PRÂNZ RAPID ȘI DESERT  (DURATA  3 ORE)
2 ACTIVITĂȚI LA ALEGERE + PRÂNZ RAPID ȘI DESERT  (DURATA 4-5 ORE)

 

După doi ani de în care ne-ați lipsit, relansăm programul pentru Școala Altfel la Activ Parc- locul acelei revederi, atât de mult dorite de către toti colegii și prietenii de la școală.

Oferim tot ceea ce este necesar unui astfel de program, activităti recreativ educative în aer liber sub supravegherea monitorilor nostri, trasee de escaladă și tiroliană, prânz de origine controlată.

Programele noastre se desfășoară în aer liber sau în foișor, asigurând astfel o distanțare și permanenta aerisire a spațiului.

Locația este dotată cu dezinfectanți, personalul poartă măști, suntem deosebit de preocupați de respectarea tuturor regulilor de minimizare a riscului de infectare cu COVID19

Vă așteptăm cu drag la aventură în natură!

Tabara de zi
16832112_1200482023404048_75879895635053

Devine din ce în ce mai cunoscut fenomenul de 'forest school', în care pe lângă curicullum educațional, se pune urmare accent pe locul desfășurării orelor și anume natura, acolo unde copii se oxigenează permanent, experimentează ceea ce învață, dar mai ales devin curioși.

Astfel la Activ Parc în fiecare an organizam tabere de zi, integrând principiile și beneficiile conceptului de Forest school în programe de zi cu durata de 5 zile.

 

 Impreuna cu parteneri dedicati educatiei copiilor dumneavoastra va propunem, și în acest an programe de tabere de zi  cu transport si mese sănătoase incluse, dar si tabere de vara cu cazare.

Tabere de vară 2021
afis tabara activi in natura 2021 a3.png

Tabere de vară cu cazare 2023

Oferta de tabăra se adresează organizatorilor de tabere,  pentru grupuri de minimum 20 de participanți. Asfel ne adresam cadrelor didactice, cluburilor sportive sau cluburilor de elevi, centrelor de educație și agențiilor de turism , primind solicitări și rezervări la adresa activ.parc@gmail.com sau telefonic la 0754 542 644. 

bottom of page